Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Plants vs. Zombies 2 Έρχεται Τον Ιούλιο

Plants vs. Zombies 2 Its About Time

Η PopCap ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο που αποκαλύπτει πως το Plants vs. Zombies αποκτά συνέχεια. Όπως δηλώνει και το βίντεο που ανέβασε η εταιρία, οι παίχτες του παιχνιδιού εδώ και τόσα χρόνια ήθελαν το δεύτερο μέρος, και τελικά θα έρθει τον Ιούλιο με την ονομασία Plants vs. Zombies 2: It’s About Time. Το αρχικό Plants vs. Zombies είχε κυκλοφορήσει το 2009 για τα Mac και PC αρχικά, και μετά για τα PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, PS Vita, Chrome, iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry και ακόμα για το Bada, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία κάνοντας την EA να εξαγοράσει την PopCap. Ακόμα δεν έχουμε καμία καμία απολύτως πληροφορία για το παιχνίδι ή την ιστορία, καθώς και για το ποιες πλατφόρμες θα υποστηρίζει το νέο παιχνίδι, οπότε θα τα ξαναπούμε σε δύο μήνες, όταν το παιχνίδι λανσαριστεί.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1qyItbOQ1rg?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: