Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το PlayStation 4 Δεν Θα Κυκλοφορήσει Τον Οκτώβριο Στην Ελλάδα

playstation_4_e3-2013

Απογοήτευση περιμένει τους Έλληνες fan του PlayStation μιας και η Sony αποφάσισε να αφήσει το νέο PS4 έξω από τις χώρες που θα κυκλοφορήσει αρχικά.

Αν και οι Γιαπωνέζοι είπαν ότι θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, Καναδά, 10 χώρες Λατινικής Αμερικής και Ευρώπη, εννοούσαν στις Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές από Ελλάδα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία που δεν γνωρίζουμε πότε είναι, ή να στραφούν σε άλλες λύσεις, όπως είναι τα eBay και Amazon. Μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε. Και φυσικά την ημέρα της κυκλοφορίας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: