Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Resident Evil 6 Έρχεται Στα PS3 Και Xbox 360 Στις 20 Νοεμβρίου [Βίντεο]

Η Capcom ανακοίνωσε πρόσφατα Resident Evil 6 θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 3 και το Xbox 360 στις 20 Νοεμβρίου, και η έκδοση για PC θα έρθει αργότερα.

Η εταιρεία είπε ότι το παιχνίδι θα λάβει χώρα σε έναν κόσμο όπου βιοτρομοκρατικές επιθέσεις συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, παρακινούν φόβο παντού και μετατρέπουν τον καθένα σε ζόμπι. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αποφασίζει να αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ έως ότου, επίσης, δέχεται επίθεση και γίνεται ένα ζόμπι. Ο Leon S. Kennedy και ο Chris Redfield θα συνεργαστούν για να σώσουν τον κόσμο μαζί με νέους χαρακτήρες, και εμείς ελπίζουμε ότι θα δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της Ε3.

Το παρακάτω βίντεο είναι το debut trailer του Resident Evil 6.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-hG7NmMkXlo&w=580&h=325]

Πηγή: BGR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: