Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Xbox One Κοστίζει 599 Ευρώ Στο Amazon Γερμανίας

Xbox One

Η Microsft παρουσίασε το Xbox One και τι αυτό προσφέρει στον χρήστη, αλλά ξέχασε να μας πει, πότε θα είναι διαθέσιμο, και φυσικά, πόσο θα κοστίζει. Το Amazon Γερμανίας πρόλαβε την Microsoft και κοστολόγησε το Xbox στα 599 ευρώ. Η τιμή αυτή δεν έχει βγει από την Microsoft και ελπίζουμε να κατέβει προς τα κάτω. Ο λόγος που πρέπει να γίνει αυτό είναι γιατί ο μεγάλος του αντίπαλος, το PlayStation 4 θα λέγεται πως θα πουλιέται στα 400 ευρώ σύμφωνα με ιστοσελίδα της Sony στην Ινδία, αν και το Xbox θα έχει ενσωματωμένο το Kinect το οποίο ίσως αύξηση την τιμή. Καλό θα ήταν να μην θεωρείτε την τιμή αυτή δεδομένη και να περιμένετε την σειρά της Microsoft στην E3 για επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: