Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τώρα Μπορείς Να Συγχρονίσεις Την Πορεία Σου Στο Angry Birds

Rovio Accounts

Το πιο ενοχλητικό πράγμα στα παιχνίδια κινητών είναι το γεγονός πως δεν μπορείς να αποθηκεύσεις κάπου την πορεία σου για να συνεχίσεις σε κάποια άλλη συσκευή και έτσι πρέπει να παίζεις ξανά από την αρχή αν αλλάζεις συσκευή ή διαγράψεις το παιχνίδι. Αυτό το πρόβλημα φυσικά υπάρχει και στα Angry Birds. Έτσι η Rovio, η εταιρία πίσω από τα παιχνίδια αυτά, λάνσαρε παγκοσμίως τους λογαριασμούς Rovio, στους οποίους κάνεις μία απλή εγγραφή και αποθηκεύεται εκεί η πορεία του παιχνιδιού. Για αρχή αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο στο κλασικό Angry Birds και στο The Croods για τις iOS και Android συσκευές, ωστόσο αργότερα θα επεκταθεί και σε άλλους τίτλους. Το κουμπί για είσοδο στο λογαριασμό υπάρχει μέσα στα ίδια τα παιχνίδια, όταν ανοίγουν, και από μόνο του κάνει συγχρονισμό. Αρκετά χρήσιμο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: