Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φήμες: Τα Πρώτα PlayStation 4 Είναι Έτοιμα – A10 APU, 16GB RAM και 256GB Δίσκο

Σύμφωνα με το VG247, η Sony έχει ήδη στείλει τα πρώτα δοκιμαστικά PlayStation 4 σε κάποιους –τυχερούς– προγραμματιστές για τη δοκιμή του.

Όπως αναφέρει το site, η τέταρτη γενιά του PlayStation θα υπάρχει σε τέσσερεις διαφορετικές εκδόσεις. Η μία από αυτές είναι ένας τροποποιημένος υπολογιστής βασισμένος στον επεξεργαστή της AMD, A10 APU (Accelerated Processing Unit), που συνδυάζει τη Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας Μονάδα Επεξεργασίας Γραφικών σε ένα chip και μπορεί να τρέχει 3D παιχνίδια σε ανάλυση 1080p με 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο χωρίς καμία καθυστέρηση. Αυτά που στάλθηκαν στους προγραμματιστές έχουν 8 με 16GB μνήμη RAM, 256GB δίσκο (δεν αναφέρθηκε αν είναι SSD ή HDD), υποδοχή για οπτικούς δίσκους Blu-ray και όλες τις υποδοχές που έχει το PlayStation 3, συμπεριλαμβανομένων των HDMI, Ethernet και Wi-Fi.

Προτού όμως τρελαθείς από τη χαρά σου με αυτά τα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι τα δοκιμαστικά μοντέλα έχουν συνήθως υψηλότερα χαρακτηριστικά και περισσότερη RAM για να μπορούν οι προγραμματιστές να κάνουν σωστά τη δουλειά τους (debugging για όσους γνωρίζουν). Το τελικό προϊόν ίσως είναι λιγότερο δυνατό.

Τέλος, το VG247 αναφέρει ότι τα δοκιμαστικά δεν έχουν κατασκευαστεί στην Ιαπωνία, το νέο γραφικό περιβάλλον επιτρέπει να ‘πηδήξουμε’ από τη μία εφαρμογή στην άλλη (κάτι που δεν γίνεται στο σημερινό PS) και να εγκαταστήσουμε προγράμματα και παιχνίδια στο παρασκήνιο και ότι θα το δούμε στην έκθεση E3 του 2013.

Το PlayStation 4 φημολογείται ότι αρχικά δεν θα είναι τόσο ακριβό όσο ήταν και το πρώτο PlayStation 3 (κάπου στα 600-700€ κόστιζε) και θα μπορεί να τρέχει παιχνίδια στην ‘τρελή’ ανάλυση των 4K, δηλαδή 4096 x 3072 pixels!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: