Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Το Sony PlayStation 4 Θα Κοστίζει Περίπου $400 Και Θα Χρησιμοποιεί Το Gaikai

Sony PlayStation logo

Όσο πλησιάζουμε τις 20 Φεβρουαρίου, τη μέρα που η Sony θα διεξάγει εκδήλωση και αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο PlayStation, οι φήμες ξεκινάνε πάλι. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές μίας Γιαπωνέζικης εφημερίδας, η νέα κονσόλα της Sony θα κοστίζει ¥40,000, δηλαδή περίπου $430. Η τιμή είναι αρκετά χαμηλή, ειδικά αν λάβουμε υπ’ όψη ότι το PlayStation 3 όταν πρωτοκυκλοφόρησε κόστιζε περίπου €600-700 και αυτό είναι καλό για όλους διότι αργότερα θα μπορεί να πέσει ακόμα περισσότερο, όπως συνέβηκε στο τωρινό μοντέλο. Στα χαρακτηριστικά του PS δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα βρίσκεται, όμως φημολογείται ότι οι Γιαπωνέζοι θα ενσωματώσουν μία cloud υπηρεσία με όνομα Gaikai, της οποίας την εταιρία η Sony εξαγόρασε πριν ένα χρόνο, και με αυτό θα μπορεί να κατεβαίνει περιεχόμενο από το διαδίκτυο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: