Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Όλα Τα Παιχνίδια Του Επόμενου Xbox Θα Έχουν Υποστήριξη Για Kinect

Η Microsoft προσπαθεί με κάθε τρόπο να χτυπήσει τη Sony σε ότι αφορά gaming. Με το Kinect να έχει μπει στα Guinness World Records για τη φετινή best-seller ηλεκτρονική συσκευή, να έχει πολλές δυνατότητες, να αποκτά υποστήριξη υπολογιστών για ακόμα περισσότερες δυνατότητες στα Windows, η MS προσπαθεί να χτυπήσει το PlayStation μέσω αυτού.

Υπάρχει ήδη μία μικρή, αλλά καλή, γκάμα παιχνιδιών που υποστηρίζουν το gadget και έτσι η Microsoft θέλει να επεκτείνει αυτή τη γκάμα. Συγκεκριμένα, οι αναφορές λένε ότι στα παιχνίδια του νέου Xbox θα πρέπει να υπάρχει η υποστήριξη του Kinect για πλήρη χρήση της φωνής και των κινήσεων.

Η Microsoft έτσι θα αλλάξει εντελώς το πως ξέρουμε πως είναι οι κονσόλες παιχνιδιών. Αυτό ίσως να έχει ένα κακό όμως. Θα αποτρέψει εταιρίες από το βγάζουν παιχνίδια για το Xbox. Για παράδειγμα, πως γίνεται να υπάρξει Kinect στο Pro; Όπως και να ‘χει, θα είναι αρκετά ενδιαφέρον, και σίγουρα το να λέμε τι θα γίνει και τι όχι είναι ανώφελο μέχρι να ανακοινωθεί το Xbox 720.

Πηγή: Ubergizmo

Μοιράσου το με τους φίλους σου: