[ΦΗΜΕΣ] Το Νέο Xbox Θα Τρέχει Windows Με Τιμή $299 Σε Συμβόλαιο

Το Xbox 360 Παραμένει Η Κορυφαία Κονσόλα Σε Πωλήσεις Για Δύο Συνεχόμενα Χρόνια

Xbox 360 Slim

Η Microsoft αποκάλυψε πως θα ανακοινώσει το νέο Xbox της στις 21 Μαΐου με όλους τους gamers να ανυπομονούν να έρθει αυτή η μέρα. Τι θα έχει αυτή νέα κονσόλα όμως; Ακόμα δεν έχουμε να σας δώσουμε ακριβής απάντηση. Ο Paul Thurrott από το WindowsITPro δηλώνει ότι ξέρει κάποια πράγματα σχετικά με τη κυκλοφορία του και το λογισμικό του.

Σε ό,τι αφορά το λογισμικό, ο Thurrott αναφέρει ότι τρέχει τον ‘πυρήνα’ των Windows 8 χωρίς όμως να αναφέρει τι ακριβώς τρέχει. Ωστόσο εξηγεί πως αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη περισσότερων παιχνιδιών για το Xbox. Αυτό θα επιτευχθεί, κατά τα λεγόμενα του Thurrott, μέσω ενός περιβάλλοντος που θα είναι κοινό με αυτό του Windows 8 έτσι ώστε να βοηθήσει τους προγραμματιστές. Οι προγραμματιστές σίγουρα θα χαρούν αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί αν ξέρουν να φτιάχνουν προγράμματα-παιχνίδια για Windows, τότε θα τους είναι εύκολο και για τη κονσόλα. Φυσικά ευνοεί και εμάς, τους gamers. Επίσης αναφέρει πως η Microsoft θα υποβάλλει στους χρήστες να έχουν σύνδεση στο Διαδίκτυο για να μπορούν να παίξουν την κονσόλα. Εντάξει, δεν είναι πολύ ωραία αυτή η απαίτηση, όμως ποιος gamer δεν έχει πλέον σύνδεση στο internet τώρα πια;

Για τη τιμή τώρα, ο ίδιος λέει πως η επόμενη γενιά θα κοστίζει $299 με τη προϋπόθεση να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο – δηλαδή κάθε μήνα να πληρώνεις $10 για να είσαι μέλος του Xbox LIVE Gold αναγκαστικά για 2 χρόνια. Αυτό είναι πολύ καλό για τους ‘πιστούς’ χρήστες καθώς παίρνουν και πιο φθηνά το Xbox, και έχουν την συνδρομή. Τι γίνεται όμως αν δεν θες να είσαι μέλος στο Gold; Τότε θα πρέπει να πληρώσεις $499 για να αγοράσεις μόνο την κονσόλα χωρίς συμβόλαια. Η κυκλοφορία του νέου Xbox θα ξεκινήσει στον Νοέμβριο.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.