Η υπηρεσία One Touch της PayPal έγινε διαθέσιμη στην Ελλάδα

Η υπηρεσία One Touch της PayPal έγινε διαθέσιμη στην Ελλάδα

Η υπηρεσία One Touch της PayPal, για απρόσκοπτες πληρωμές μέσω διαδικτύου και κινητών συσκευών με ένα μόνο κλικ, είναι τώρα διαθέσιμη στην Ελλάδα και σε άλλες 142 χώρες.

  • Κάθε Έλληνας χρήστης της PayPal μπορεί τώρα να χρησιμοποιήσει το One Touch – έναν γρήγορο και ασφαλή τρόπο για πληρωμές με ένα μόνο άγγιγμα ή κλικ, σε όλες τις πλατφόρμες, τις συσκευές και τα μέσα.
  • Το One Touch της PayPal είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες υπηρεσίες που έχει λανσάρει ποτέ η PayPal.

Μέσα σε 10 μόλις μήνες λειτουργίας, η PayPal ήδη διεκπεραιώνει εκατομμύρια συναλλαγές One Touch σε καθημερινή βάση. 18 εκατομμύρια καταναλωτές διεθνώς έχουν επιλέξει το One Touch, το 20% μόλις τον τελευταίο μήνα, προκειμένου να διασφαλίσουν ακόμα πιο γρήγορη και ασφαλή εμπειρία check out σε online εμπορικές συναλλαγές και σε συναλλαγές μέσω κινητών συσκευών. Η PayPal ανακοινώνει τώρα την έναρξη της λειτουργίας της υπηρεσίας και στην Ελλάδα.

Εμπειρία Express Checkout για τους Έλληνες χρήστες

Mε το One Touch, η διαδικασία του checkout γίνεται ακόμα πιο απλή: οι αγοραστές δεν χρειάζεται να καταχωρήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας ή να εισάγουν εκ νέου τον κωδικό χρήστη και το password τους σε κάθε εφαρμογή ή ιστοσελίδα, όπου πληρώνουν με PayPal. Με το One Touch, είτε αγοράζεις ρούχα, ηλεκτρονικά είδη ή ακόμα και ένα ταξιδιωτικό πακέτο για μακρινό προορισμό, η ηλεκτρονική αγορά δεν διαρκεί πάνω από ένα λεπτό.

Οι καταναλωτές θέλουν να πληρώνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Από τις αρχές του έτους, η PayPal επέκτεινε το One Touch σε ολόκληρο τον κόσμο – προσθέτοντας άλλες 120 αγορές, καθιστώντας το σήμερα διαθέσιμο σε 143 αγορές (από 23 που ήταν στο τέλος του 2015). Με αυτόν τον τρόπο, νέες αγορές προστέθηκαν σε περιοχές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπη, της Ασίας και της Κεντρικής Αμερικής.

Η παγκόσμια εξάπλωση οφείλεται εν μέρει στη νέα, επανασχεδιασμένη πλατφόρμα της PayPal, που παρέχει τη δυνατότητα στην εταιρεία όχι μόνο να επεκταθεί, αλλά και να εισάγει καινοτόμες δράσεις ταχύτατα και σε παγκόσμια κλίμακα. Για παράδειγμα, φέτος η PayPal, κατόρθωσε να ενεργοποιήσει 100 αγορές μέσα σε μία ημέρα και να εξαπλωθεί στην Ασία και τον Ειρηνικό σε λιγότερο από μία ημέρα.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών

Τα πλεονεκτήματα και οι δυνατότητες που προσφέρει το One Touch δεν είναι διαθέσιμα μόνο σε καταναλωτές. Τώρα, κάθε εταιρεία που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο είναι σε θέση να αλλάξει τη μορφή της επιχείρησής της και να κάνει τις πληρωμές μέσω PayPal ακόμα πιο γρήγορες και εύκολες για όλους. Με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων, το One Touch δεν απαιτεί πολύπλοκες ενημερώσεις ή εγκατάσταση νέων συστημάτων. Για τους εμπόρους της PayPal που παρέχουν τη νέα εμπειρία Express Checkout, η υπηρεσία One Touch θα ενεργοποιείται αυτόματα για τους πελάτες τους, χωρίς καμία επιπλέον ενσωμάτωση. Με την παροχή της Express Check Out εμπειρίας με ασφάλεια και απρόσκοπτη αποτελεσματικότητα για τον πελάτη, οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα ποσοστά μετατροπής και τις πωλήσεις τους. Με το One Touch, οι καταναλωτές επιταχύνουν τη διαδικασία πληρωμής, σε μόλις ένα με δύο αγγίγματα ή κλικ.

Σήμερα, πάνω από το 50% του διαδικτυακού λιανικού εμπορίου, 500 στις Ηνωμένες Πολιτείες και περισσότεροι από ένα εκατομμύριο έμποροι ανά τον κόσμο – από το Bed Bath & Beyond μέχρι το Sur La Table – έχουν ενσωματώσει το One Touch για να προσφέρουν στους πελάτες τους πιο ασφαλές και γρήγορο Check out. Για τους εμπόρους που το δικαιούνται, η υπηρεσία One Touch ενεργοποιείται αυτόματα και έχει επίσης αποδειχθεί ότι ως αποτέλεσμα έχουν μειωθεί οι περιπτώσεις ανολοκλήρωτων αγορών, ενώ έχουν αυξηθεί τα ποσοστά μετατροπής (conversion rate) και αλληλεπίδρασης (engagement rate).

Οι έμποροι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με την υπηρεσία One Touch εδώ. Οι καταναλωτές θα πρέπει να διατηρούν λογαριασμό PayPal προκειμένου να κάνουν check out με το One Touch. Μπορούν να εγγραφούν στην PayPal και να ανοίξουν λογαριασμό εδώ και να μάθουν περισσότερα σχετικά με το One Touch στο PayPal.com/OneTouch.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.