Η EA Ανακοίνωσε Το Need for Speed Rivals

Η EA Ανακοίνωσε Το Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals

Η EA ανακοίνωσε το επόμενο παιχνίδι στη σειρά αγώνων, Need for Speed ​​Rivals. Όπως και με κάποια από τα προηγούμενα παιχνίδια, το Rivals θα διαθέτει και δρομείς δρόμου, καθώς και μπάτσους που προσπαθούν να τους πιάσουν. Ο παίκτης θα πάρει να παίξει και για τις δύο πλευρές του νόμου.

Τότε τι νέο υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι; Σύμφωνα με την EA, το Rivals διαθέτει το νέο τρόπο παιχνιδιού AllDrive που είναι κάτι σαν multiplayer mode και single player mode μαζί. Μπορείτε να παίζετε ένα παιχνίδι και ο φίλος σας κάπου αλλού στον κόσμο μπορεί επίσης να παίξει. Έτσι το Rivals θα συγχωνεύσει τα δύο ξεχωριστά παιχνίδια σε ένα. Μπορεί να καταλήξετε να είστε με τη πλευρά της αστυνομίας και να κυνηγάτε τον φίλο σας ή να είστε αντίπαλοι, αλλά όλα αυτά θα είναι σε μορφή single player mode.

Εκτός από αυτό, το Rivals τρέχει επίσης στην επόμενη γενιά της Frostbite 3 engine, την οποία για πρώτη φορά την γνωρίσαμε στο Battefield 4. Η νέα μηχανή προσφέρει ακόμα περισσότερο ρεαλισμό μέσα από κάποια εντυπωσιακά γραφικά, τα οποία μπορείτε να δείτε από το σύντομο βίντεο teaser παρακάτω. Το Need for Speed ​​Rivals αναπτύσσεται από ένα νέο studio που ονομάζεται Ghost σε συνεργασία με την Criterion, η οποία έκανε το προηγούμενο Need for Speed​​: Most Wanted (2012) και τα Hot Pursuit παιχνίδια, μαζί με τη δημοφιλή σειρά Burnout.

Το παιχνίδι έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 19 Νοεμβρίου του 2013 και μπορείτε να προ-παραγγείλετε στην ιστοσελίδα της EA τώρα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=83JZmu5rzgI?rel=0&w=640&h=360]

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.