Η Microsoft Ξεπακετάρει Το Xbox One, Αποκαλύπτει Το Τελικό Σχεδιασμό Και Ακουστικά

Η Microsoft Ξεπακετάρει Το Xbox One, Αποκαλύπτει Το Τελικό Σχεδιασμό Και Ακουστικά

Unboxing Xbox One

Η επόμενη Xbox κονσόλα της Microsoft δεν θα κυκλοφορήσει πριν τον Νοέμβριο, όμως αυτό δεν εμποδίζει την εταιρία από το να κάνει το πρώτο unboxing του Xbox One.

Σε ένα νέο βίντεο με μια από τις πρώτες μονάδες παραγωγής του Xbox One – ολοκληρωμένο με την αναβαθμισμένη κάρτα γραφικών – η Microsoft εξηγεί ακριβώς τι υπάρχει στο κουτί της έκδοσης Xbox One Day One που θα διατεθεί σε διάστημα λίγων μηνών στους πρώτους αγοραστές. Μέσα στο κουτί θα βρεις τη κονσόλα, το Kinect και το χειριστήριο της Day One έκδοσης όπως περιμέναμε, όμως η εταιρίας μας κάνει έκπληξη και έχει μέσα ακουστικά Xbox One Chat Headset. Η Microsoft λέει ότι και η Day One και η κανονική έκδοση θα έχουν μονοφωνικά ακουστικά.

Τα ακουστικά θα συνδέονται στο κάτω μέρος του χειριστηρίου όπως στο PlayStation 4 και θα μπορείς να ακούς τον ήχο από τα ακουστικά, καθώς και να μιλάς χάρη στο μικρόφωνο. Το χειριστήριο δέχεται κανονικές ή επαναφορτιζόμενες AA μπαταρίες που μπορείς να φορτίσεις ξανά μέσω microUSB. Τέλος, όταν συνδέεις το χειριστήριο μέσω USB στο Xbox, η ασύρματη σύνδεση αυτομάτως διακόπτεται και συνεχίζεται μέσω του καλωδίου. Έτσι μπορείς να παίζεις και χωρίς μπαταρίες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.