Η Sony Αποκάλυψε Το PlayStation 4

Η Sony Αποκάλυψε Το PlayStation 4

playstation_4_e3-2013

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε το PlayStation 4 έως και σήμερα είχαμε δει επίσημα μόνο το χειριστήριο, και τώρα πλέον μπορούμε να δούμε και τη συσκευή ολόκληρη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε επίσης πολλά φρέσκα νέα γύρω από τη κονσόλα.

Το σύστημα θα μπορεί να στηρίζεται και οριζόντια και κάθετα για εργονομία στον χώρο, θα κυκλοφορεί με 500GB σκληρό δίσκο, 1 υποδοχή HDMI, 1 υποδοχή optical, 1 υποδοχή Aux για το PlayStation Eye/Move, Ethernet και 2 υποδοχές USB στο μπροστινό μέρος για τη σύνδεση τηλεχειριστηρίων όταν χρειάζονται συγχρονισμό και φόρτιση.

Η τιμή της κονσόλας θα είναι 399 ευρώ, 100 ευρώ φθηνότερα από το Xbox One, και με επιπλέον €59 θα διατίθεται το PlayStation Eye/Move. Επίσης, το καλύτερο από όλα όμως είναι ότι η Sony είναι υπέρ στην χρήση και στην μεταπώληση μεταχειρισμένων παιχνιδιών μιας και δεν έχει το κλείδωμα συσκευών που χρησιμοποίησε η Microsoft στο Xbox One. Τέλος ανακοίνωσε ότι δεν θα χρειάζεται καθημερινό online check-in για επιβεβαίωση του προϊόντος με σκοπό την άμεση χρήση του παιχνιδιού. Και μάλιστα για να δείξει ότι η Sony έχει την αίσθηση του χιούμορ, έφτιαξε το παρακάτω βίντεο:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kWSIFh8ICaA?rel=0&w=640&h=360]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=DmoZAPDV3ew?rel=0&w=640&h=360]

Πως σας φαίνεται; Xbox One ή PlayStation 4;

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.