Η Sony Θέλει Να Μετατρέψει Το Κινητό Σου Σε Κανονική Κάμερα Με Νέους Φακούς

Η Sony Θέλει Να Μετατρέψει Το Κινητό Σου Σε Κανονική Κάμερα Με Νέους Φακούς

Sony Lens G leak

Για έναν φωτογράφο, το κινητό είναι απλά βοηθητικό όσον αφορά τη κάμερα, όταν δεν κουβαλάει μαζί του την DSLR. Κάποιες καλές φωτογραφίες μπορούν να ληφθούν αλλά τίποτα το εντυπωσιακό.

Στο Tech Community έχουμε ακούσει αρκετές φορές για το Sony Honami και την καλή του κάμερα, όμως τώρα έχουμε περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες που έρχονται από το Sony Alpha Rumors.

Η Sony σκοπεύει να λανσάρει νέους φακούς που αυτοί κουμπώνουν επάνω στο κινητό και μέσω NFC ( ; ) επικοινωνούν μαζί του. Έτσι ο χρήστης μπορεί να τραβήξει πιο επαγγελματικές φωτογραφίες, και μέσω εφαρμογής να ελέγξει τον φακό.

Οι φακοί που διέρρευσαν έχουν τις ονομασίες DSC-QX10 και DCS QX100 και στα τεχνικά χαρακτηριστικά τους βρίσκουμε αισθητήρα 18-megapixel CMOS, ενσωματωμένο επεξεργαστή εικόνας BIONZ, οπτικό ζουμ 10x, υποδοχή για κάρτα μνήμης SD, WiFi και NFC. Ότι ζητάς και σε κανονική κάμερα.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι στο μέλλον θα δούμε ακόμα καλύτερους φακούς και με περισσότερες δυνατότητες. Και φυσικά θα θέλουμε να τους συγκρίνουμε με το Nokia Lumia 1020 και τις mirrorless κάμερες της Sony στη σειρά Nex. Το κινητό θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου στην IFA Berlin 2013 και λογικά θα δούμε εκεί και τους φακούς. Τι λέτε;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.