Οι Υπάλληλοι Τις Microsoft Παίρνουν Δώρο Το Λευκό Xbox One

Οι Υπάλληλοι Τις Microsoft Παίρνουν Δώρο Το Λευκό Xbox One

White Xbox One

Εάν εργάζεσαι στη Microsoft και δεν έχεις ελέγξει τα email σου ακόμα, να το κάνεις καλύτερα τώρα για να δεις αν δικαιούσαι να λάβεις μια αποκλειστική έκδοση του Xbox One.

Ένας υπάλληλος ανέβασε στο Reddit μία εικόνα από το email που έλαβε από την Microsoft, το οποίο στάλθηκε και σε άλλους. Όλοι αυτοί θα λάβουν δωρεάν από την αμερικάνικη εταιρία το λευκό Xbox One όταν κυκλοφορήσει επίσημα στα καταστήματα τον Οκτώβριο.

Μέσα στο κουτί όσοι λάβουν αυτή την έκδοση θα βρουν και ένα χρόνο συνδρομή στο Xbox Live, όλα τα 1P παιχνίδια και κάποια achievement.

Η κονσόλα σε λευκό χρώμα είναι αποκλειστική για τους υπαλλήλους, και μπροστά γράφει ‘I Made This’, κάτι που υποδηλώνει ότι αυτά τα Xbox δίνονται στην ομάδα του Xbox σαν ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά της.

Ίσως αυτές οι κονσόλες να βρεθούν κάποια μέρα στο eBay και να τις αγοράσουν οι ενδιαφερόμενοι που δεν θέλουν το μαύρο χρώμα. Αυτό θα μπορούσε ακόμη και να είναι μια ένδειξη για άλλα διαφορετικού χρώματος μοντέλα που θα έρθουν στο μέλλον στα καταστήματα, μιας και τώρα είναι μόνο διαθέσιμο σε μαύρο το One.

Εσύ σε ποιο χρώμα θα ήθελες το Xbox One;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.