Το Xbox Live Έγινε 10 Ετών

Η υπηρεσία της Microsoft για gaming στις κονσόλες Xbox, αλλά και στα Windows και Windows Phone, έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας από το 2002. Από τότε, το Xbox Live έχει γίνει διαθέσιμο σε 41 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, και υπάρχουν περισσότερα από 40 εκατομμύρια μέλη.

Η Microsoft για να γιορτάσει αυτό το γεγονός προσφέρει δωρεάν το Wreckateer για το Xbox 360, το οποίο είναι ένα arcade παιχνίδι συμβατό με το Kinect. Για να κατεβάσεις το παιχνίδι μπορείς να μπεις εδώ και η προσφορά ισχύει για τη Πέμπτη (15/11) και τη Παρασκευή (16/11).

Ο Marc Whitten, δουλεύει στο Xbox LIVE, δήλωσε:

Σήμερα γιορτάζουμε 10 χρόνια Xbox LIVE και με αφορμή αυτήν την τόσο σημαντική ημέρα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας στην προσπάθειά μας να κάνουμε το LIVE την υπηρεσία που είναι σήμερα, αλλά και την υπηρεσία στην οποία θα εξελιχθεί στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, βοηθήσατε ώστε το LIVE να γίνει το καλύτερο μέρος για τα online παιχνίδια, καθώς και να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία online παιχνιδιού για δύο γενιές κονσόλων. Μας βοηθήσατε να εξελίξουμε το LIVE σε μια πλήρη υπηρεσία ψυχαγωγίας, η οποία προσφέρει καταπληκτικά παιχνίδια, αθλητικές εκπομπές, ταινίες, τηλεόραση και μουσική.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.