Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Δημιουργήθηκε Το Γρηγορότερο WiFi Δίκτυο Με Ταχύτητα 100Gbps

Kit World Record for Wireless Data Transmission WiFi

Το όνειρο που έχει αρκετός κόσμος για γρηγορότερα WiFi δίκτυα κατάφεραν να υλοποιήσουν Γερμανοί ερευνητές. Οι ταχύτητες μεταφοράς έφτασαν τα 100Gbps το δευτερόλεπτο!

Την τεχνολογία ανέπτυξαν οι ερευνητικές ομάδες των Πανεπιστημίων IAF (Fraunhofer Institute for Applied Solid State Physics) και KIT (Karlsruhe Institute of Technology) της Γερμανίας. Για να τα καταφέρουν έκαναν χρήση σημάτων πολύ υψηλής συχνότητας, τα οποία δεν είναι τόσο καλά όσο τα χαμηλής συχνότητας που χρησιμοποιούν τα συνηθισμένα router στα σπίτια μας.

Η ίδια ομάδα παλιότερα κατάφερε να μεταφέρει δεδομένα μέσω WiFi δικτύου με τις ταχύτητες να έφταναν τα 40Gbps, που και αυτό ήταν ρεκόρ. Μπράβο τους λοιπόν. Μακάρι να έρθει η στιγμή που η συγκεκριμένη τεχνολογία θα χρησιμοποιείται ευρέως. Όμως χρειαζόμαστε πράγματι τέτοιες ‘τρελές’ ταχύτητες;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: