Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

17 Λεπτά Από Το Gameplay Του Hitman: Absolution

Η εταιρία αποκάλυψε το πρώτο βίντεο από το gameplay του Hitman: Absolution, και συγκεκριμένα είναι για την πίστα “Streets of Hope”.

Το βίντεο είναι 17 λεπτά και έχει σχολιασμό από τον διευθυντή Tore Blystad και τον Travis Barbour από την ομάδα της κοινότητας στο IO Interactive.

Στο “Streets of Hope”, ο Πράκτορας 47 χρειάζεται να απαγάγει τον Lenny “the limp” Dexter, που κρατά το κλειδί για την τύχη της Βικτώριας. Ο 47 ορκίστηκε στη μοναδική του φίλη, Diana Burnwoodνα, να την προστατεύσει. Για να φτάσει στον “the limp”, ο Original Assassin πρέπει να σκοτώσει πρώτα τη συμμορία του Lenny, “The Cougars”.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=szOYjJeHVyw&w=670&h=377]

Το Hitman Absolution αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 20 Νοεμβρίου για το PlayStation 3, το Xbox 360 και στα Windows PC.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: