Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το PlayStation Γίνεται 20 Χρονών Και Γιορτάζει Με Νέα Υπηρεσία

Sony PlayStation 20th Anniversary

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές κονσολών, τα PlayStation, έκλεισαν τα 20 χρόνια ύπαρξης και η γιαπωνέζικη εταιρεία αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα βίντεο που κάνει αναφορά στα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει για αυτά, και ορισμένα στατιστικά στοιχεία.

Σύμφωνα με την εταιρία, το PlayStation One που κυκλοφόρησε το 1994 κατάφερε να πουλήσει 100 εκατομμύρια τεμάχια μέσα σε 9 χρόνια και 6 μήνες κυκλοφορίας. Το Playstation 2 (του 2000) από την άλλη πούλησε 155 εκατομμύρια μέχρι το 2012, ενώ το Playstation 3 (2006) πούλησε περισσότερα από 80 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι το τέλος του 2013. Το νέας γενιάς Playstaion 4 έχει πουλήσει 13,5 εκατομμύρια μέχρι τώρα.

Σε ότι αφορά τις φορητές παιχνιδομηχανές, το PSP έκανε 80 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013, ενώ το PS Vita μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 το έχουν αγοράσει μόλις 4 εκατομμύρια άνθρωποι.

PlayStation Vue

Η Sony ανακοίνωσε επίσης την νέα της υπηρεσία Playstation Vue που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθήσει περισσότερα από 75 κανάλια κατευθείαν από τη κονσόλα του (συμπεριλαμβανομένων των FX, Bravo, Comedy Cental, CBS, NBC, Discovery και Fox). Η υπηρεσία θα κάνει ντεμπούτο στις ΗΠΑ μέσα στον Δεκέμβριο σε beta μορφή για κατόχους PS3 και PS4, με τη τιμή να παραμένει άγνωστη προς το παρόν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: