Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

41 Μικρές, Τρελές Λεπτομέρειες Στο GTA V

GTA V

Το GTA V καθημερινά μας εκπλήσσει! Μπορεί δυστυχώς να μην το έχουμε παίξει προσωπικά ακόμα, όμως όσοι το έχουν, έχουν παρατηρήσει κάποιες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν το παιχνίδι ξεχωριστό. Μάλιστα αυτές οι λεπτομέρειες είναι τόσες πολλές και μερικές περνάνε απαρατήρητες, όμως αν τις παρατηρήσεις θα δεις την τρομερή δουλειά που έχει ρίξει η Rockstar. Πλέον δεν μας κάνει εντύπωση που χρειάστηκε χρόνια ώστε να αναπτύξει το τίτλο. Και να τον τελειοποιήσει.

Το πασίγνωστο στους gamers IGN, λοιπόν, κατάφερε και σύλλεξε όλες αυτές τις τρελές λεπτομέρειες του GTA V και έφτιαξε το παρακάτω 5-λεπτο βίντεο για να πωρώσει και άλλο εμάς που ακόμα δεν το έχουμε στη συλλογή μας ακόμα. Ας το δούμε!

Να υπενθυμίσουμε πως το GTA V κατάφερε και μπήκε στο βιβλίο Guinness και στις αρχές του 2014 ίσως το δούμε και στους υπολογιστές! Υπομονή και θα σας ενημερώσουμε.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: