Droid RAZR M, Droid RAZR HD και Droid RAZR Maxx HD, Τα Νέα Smartphone Της Motorola

Η Motorola σήμερα στη Νέα Υόρκη πραγματοποίησε το δικό της event μετά τη Nokia όπου εκτός των άλλων ανέφεραν ότι καλωσορίσαμε “στη νέα Motorola Mobility” μετά την εξαγορά της από τη Google, ανακοινώνοντας μαζί τα τρία νέα Android smartphone της.

Droid RAZR M

Το Droid RAZR M της Motorola έχει 4.3 ιντσών (δεν ανακοινώθηκε η ανάλυση) με μικρότερο περιθώριο γύρω από την οθόνη για να γίνει μικρή η συσκευή και μεγάλη η οθόνη. Τρέχει αποκλειστικά στο δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ για να έχει πολύ καλές 4G ταχύτητες, 1GB μνήμη RAM, 8-megapixel κάμερα με 1080p εγγραφή βίντεο και μπαταρία 2,000mAh. Θα κυκλοφορήσει με το Android 4.0 ωστόσο η εταιρία υποσχέθηκε ότι θα λάβει αναβάθμιση στο 4.1 μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η τιμή του είναι $99 με διετές συμβόλαιο στην Verizon. Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από σήμερα και θα παραδοθούν την επόμενη εβδομάδα, όταν θα κυκλοφορήσει και στα καταστήματα κανονικά.

Droid RAZR HD

Το Droid RAZR HD ανήκει και αυτό στη Verizon και είναι η αναβαθμισμένη έκδοση της παλιάς ναυαρχίδας. Έρχεται με HD Super AMOLED οθόνη 4.7 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz, 1GB μνήμη RAM, 8-megapixel κάμερα, 16GB εσωτερική χωρητικότητα επεκτάσιμη με κάρτες microSD και μπαταρία 2,500mAh. Στο λογισμικό, φοράει το Android 4.0 με επικείμενη αναβάθμιση στο 4.1 μέσα στο έτος.

Droid RAZR Maxx HD

Τέλος, ένα ακόμα κινητό για το γρήγορο 4G δίκτυο της Verizon, το Droid RAZR Maxx HD. Αυτό έχει 4.7 ιντσών HD οθόνη, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz και ό,τι άλλο έχει το Droid RAZR HD, εκτός από την μπαταρία, η οποία είναι 3300mAh (!).

Όπως καταλαβαίνετε, αυτά προορίζονται αυστηρώς για την αγορά των ΗΠΑ και τη Verizon. Παρ’ όλα αυτά θα θέλαμε να τα δούμε και στην Ευρωπαϊκή αγορά, έστω και σαν 3G μόνο.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.