Λεπτομέρειες Για Το Νέο HTC One X+ Αποκαλύπτονται Από XDA Developer

Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει φήμες για το επερχόμενο HTC One X+ και ένα tweet του XDA developer Football4PDA έρχεται να κάνει τις φήμες πιο βάσιμες. Εάν οι πληροφορίες είναι αληθινές τότε το ανανεωμένο One X θα ζυγίζει 129 γραμάρια και οι διαστάσεις του θα είναι 134.36 x 69.9 x 9.3 χιλιοστά. Η μνήμη του φτάνει στα 32GB, έχει 1GB RAM, και χρησιμοποιεί τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA AP37 στα 1.6 GHZ με ένα μονό στα 1.7GHz που ουσιαστικά αποτελεί την αρχιτεκτονική του Tegra 3 4PLUS-1.

Εάν ταιριάξουμε αυτές τις φήμες μαζί με κάποιες άλλες που είδαμε νωρίτερα τον Αύγουστο, τότε έχουμε μία πολύ δυνατή συσκευή απο την HTC. H συσκευή είναι σίγουρο πως θα τρέχει το Android 4.1 μαζί με το HTC Sense 4.5. Δεν ξέρουμε ακόμα τι αλλαγές θα έχει το νέο Sense, αλλά ελπίζουμε πως η HTC θα το κάνει ελαφρύτερο βελτιώνοντας πιο πολύ την εμπειρία χρήσης του καταναλωτή.

Ότι το νέο One X+ θα παρουσιαστεί στις 19 Σεπτεμβριου στην εκδήλωση τύπου της HTC δεν είναι σίγουρο, αλλά περιμένουμε την συσκευή μέσα στις επόμενες βδομάδες.  

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.