Το Google Nexus 7 Έρχεται Ελλάδα Στις 12 Νοεμβρίου

Η WestΝet Distribution θα φέρει στην Ελλάδα το tablet της Google, το Google Nexus 7, με τιμή €269 για τα 16GB, 20€ παραπάνω απ΄ότι σε άλλες χώρες. Το tablet θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα CYTA, Κωτσόβολος, Media-Markt, Multirama, Public, WIND και σε κάποια άλλα.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου.

Η WESTNET DISTRIBUTION φέρνει το Google Nexus 7 ASUS στην Ελλάδα

Από 12 Νοεμβρίου διαθέσιμο σε δίκτυα καταστημάτων και επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου – Η WestΝet Distribution Α.Ε., μέλος του Ομίλου εταιρειών του Π. Γερμανού, Olympia Development, με όραμά της τη συνεχή καινοτομία και πρωτοπορία, εξασφάλισετην αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα της ταμπλέτας Google Nexus 7 ASUS. Πρόκειται για το πρώτο tablet της σειράς Nexus που δημιούργησε η Google σε συνεργασία με την Asus.

Το Google Nexus 7 ASUS διαθέτοντας την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android Jelly Bean 4.1 και επεξεργαστή NVIDIA® Tegra® 3 T30L Quad-core, μέσα από μιαοθόνη HD 7 ιντσών LED και τεχνολογίας IPS, ανοίγει ένα νέο, γρήγορο και υψηλής ευκρίνειας «παράθυρο» στη ψυχαγωγία και την ενημέρωση.

Με WiFi και σε σύνδεση με το Google Play store παρέχει πρόσβαση σε 600.000 εφαρμογές και παιχνίδια,  στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο και σε εκατοντάδες περιοδικά, ενώ διαθέτει σύστημα GPS.

Ταυτόχρονα ο δυνατός και γρήγορος επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών GeForce® 12-core,  το ενσωματωμένο 3D stereo, η οθόνη αφής με 10 δάχτυλα και η αυτόματη αλλαγή σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη, κάνουν το Nexus 7 την ιδανική επιλογή για παιχνίδι.

Επίσης, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για πλοήγηση στο Internet προσφέροντας και όλες τις αγαπημένες εφαρμογές της Google,  Gmail, Chrome, Google+ και YouTube και Google maps.  Τέλος, η εμπρόσθια κάμερα 1.2 MP δίνει τη δυνατότητα για φωτογραφίες, βίντεο και βιντεοκλήσεις, ενώ μπορείς να αποθηκεύσεις τη μουσική σου για να την έχεις παντού μαζί σου.

Με βάρος 340γρ, διαστάσεις 198.5x120x10.45mm, μπαταρία μεχρόνο αναμονής 300 ώρες και 9,5 ώρες διάρκεια σε χρήση (8 ώρες βίντεο HD, 10 ώρες πλοήγησης στο internet και 10 ώρες ανάγνωσης), οθόνη scratch-resistant Corning® Fit Glass,  καιμνήμη 16GB το Nexus 7, είναι πραγματικά ένας δρομέας μεγάλων αποστάσεων, κατάλληλο για κάθε στιγμή.

Αυτό όμως που καθιστά το Google Nexus 7 ASUS πραγματικά διαφορετικό είναι ο συνδυασμός ποιότητας –  τιμής, καθώς η προτεινόμενη λιανική τιμή του διαμορφώνεται στα €269.

Από 12 Νοεμβρίου οι έλληνες λάτρεις της τεχνολογίας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την πρωτοποριακή αυτή ταμπλέτα μέσα από το δίκτυο καταστημάτων των CYTA, Κωτσόβολος, Media-Markt, Multirama, Public, WIND και σε επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας, με διανομή της WestNet Distribution.

Η WestNet Distribution Α.Ε. δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, από το 2005. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που περιλαμβάνει τη διανομή και την αντιπροσώπευση προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, μεγάλων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως HP, LG, Asus, Lenovo, Samsung, Philips κ.α.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.