Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Lenovo: Με bloatware της Microsoft τα επόμενα Android κινητά της

Η Microsoft συνεχίζει να επεκτείνεται στο Android και τώρα ήρθε σε συμφωνία με την Lenovo για να φορτώνει τις εφαρμογές της στα νέα κινητά των Κινέζων. Τα smartphones της σειράς Moto της Motorola δεν περιλαμβάνονται στη συμφωνία, επειδή μάλλον τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν χωρίς περιττές εφαρμογές.

Χάρη στη συμφωνία των δύο κολοσσών, οι νέες «premium» Android συσκευές της Lenovo θα κυκλοφορούν με τις εφαρμογές της Microsoft προ-εγκατεστημένες, όπως το Skype, το OneDrive, το Office και το Outlook. Την ίδια συμφωνία έχει κλείσει η Microsoft και με την Samsung, επομένως τα Galaxy κυκλοφορούν και αυτά με τις εφαρμογές της.

Ο Nick Parker, αντιπρόεδρος του τμήματος OEM της Microsoft, δήλωσε:

«Στη Microsoft είμαστε ενθουσιασμένοι που οι εφαρμογές παραγωγικότητάς μας θα έρχονται προεγκατεστημένες με τις premium συσκευές της Lenovο. Ο γάμος των εφαρμογών της Microsoft και των Android συσκευών της Lenovo θα επιτρέψει στους καταναλωτές να είναι ακόμα πιο παραγωγικοί, περισσότερο συνδεδεμένοι και να επιτύχουν περισσότερα.»

Ο Christian Eigen, επικεφαλής του τμήματος Corporate Alliances της Lenovo, είπε:

«Η συνεργασία μας με τη Microsoft θα δημιουργήσει νέες δυνατότητες στους πελάτες μας για να εκμεταλλευτούν μερικές από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές της Microsoft.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: