Αποκαλύφθηκε Η Σειρά BlackBerry L-Series Από Έγγραφα Της RIM, Λεπτομέρειες Εντός

Νέες Φωτογραφίες Αποκαλύπτουν Λευκό BlackBerry Z10

BlackBerry 10 Dev Alpha B

Άλλη μία μέρα, άλλη μία είδηση για το BlackBerry 10. Το TechRadar βρήκε επίσημα έγγραφα της RIM και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη νέα σειρά L-Series. Να σημειώσουμε ότι σε αυτή τη σειρά είναι και το Z10 που βλέπουμε συνεχώς.

Τα κινητά της σειράς θα είναι ίδια αλλά με μικροδιαφορές ώστε να δουλεύουν στα διαφορετικά δίκτυα των περιοχών. Για παράδειγμα έχουμε το BlackBerry London που δεν υποστηρίζει 4G δίκτυα αλλά 21Mbps HSPA+ (αυτά πχ μπορεί να κυκλοφορήσει εδώ), ενώ τα BlackBerry Laguna, BlackBerry Lisbon και BlackBerry Liverpool έχουν όλα υποστήριξη για LTE τεχνολογία (το τελευταίο μπορεί να είναι για τις ΗΠΑ). Στα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων τους βρίσκουμε HD οθόνη 4.2-ιντσών (1280 x 768 pixels ανάλυση), 2GB μνήμη RAM, 8-megapixel κάμερα με αυτόματη εστίαση, LED flash, 5x ψηφιακό zoom, εμπρόσθια κάμερα 2-megapixel με HD βίντεο και 2x ψηφιακό zoom, 16GB χωρητικότητα, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC και μπαταρία 1800mAh.

Η παρουσίαση των BlackBerry 10 κινητών θα γίνει στις 30 Ιανουαρίου και η εμπορική κυκλοφορία φημολογείται για μέσα στον Φεβρουάριο, όμως μπορούμε να επιβεβαιώσουμε και εμείς. Ελπίζουμε να έχουν καλές τιμές. Μέχρι τότε μπορείς να παρακολουθείς το Tech Community, το μοναδικό Ελληνικό blog που έχει καλύψει τα περισσότερα του BlackBerry 10.

L-Series Leak

L-Series Leak (2)

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.