Ότι Γνωρίζουμε Για Το Samsung Galaxy S4 Μέχρι Τώρα

Εικόνα Στο Picasa Αποκαλύπτει Το Σχεδιασμό Του Samsung Galaxy S4

GT-I9500 Galaxy S4 leak

Η Samsung όπως είναι γνωστό θα ανακοινώσει το Galaxy S4 τον Μάρτιο σε ειδική εκδήλωση στην Αμερική. Μέχρι να φθάσουμε όμως στην τελική ημερομηνία ανακοίνωσης του κινητού, εμείς στο Tech Community συγκεντρώσαμε ότι έχει διαρρεύσει. Πάμε να δούμε τι έχουμε έως τώρα.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής βρίσκουμε οθόνη 4,99 ιντσών Super Amoled με ανάλυση 1920 x 1080 pixels και μάλιστα φημολογείται θα είναι ενός νέου τύπου με εξαγωνικά pixel, τον 8-πύρηνο επεξεργαστή Exynos Octa 5 στα 1,8Ghz, και γραφικά Maili-T658. Η μνήμη RAM λογικά θα πάει στα 2GB και η εσωτερική μνήμη θα είναι στα 16GB, 32GB, 64GB, ενώ φημολογείται οτι ίσως βγεί και στα 128GB όπως το νέο iPad. Η κάμερα του κινητού θα είναι στε 13-megapixel και 2-megapixel η μπροστινή. Τέλος, θα υπάρχει ακόμη και ασύρματη φόρτιση με την χρήση του κατάλληλου dock από την Samsung.

Σε ότι αφορά το λογισμικό, έχουμε τα νέα Eye Pause και Eye Scroll – με την πρώτη λειτουργία το κινητό θα μπορεί να παγώνει το βίντεο οταν δεν θα κοιτάει σε αυτό ο χρήστης, ενώ με την δεύτερη όταν ο χρήστης διαβάζει μία ιστοσελίδα, ένα έγγραφο, μήνυμα ή οτιδήποτε μεγάλο κείμενο και φτάνει στο τέλος της οθόνης, αυτό θα πάει αυτόματα πιο κάτω, στο υπόλοιπο κείμενο. Το Android που θα τρέχει θα είναι το Android 4.1 ή 4.2 με το συνηθισμένο TouchWiz UI, ενώ θα πάρει αναβάθμιση στο 5.0 μετά το καλοκαίρι.

Εξωτερικά το κινητό θα είναι αυτό στη φωτογραφία. Δηλαδή κρατάει τον ίδιο σχεδιασμό, αλλά έχει πιο στρογγυλεμένες γωνίες και μεγαλύτερο κεντρικό κουμπί.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι απλώς φήμες, αλλά ελπίζουμε ότι θα μάθουμε πιο πολλά μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης. Όπως και να έχει, εμείς θα σας ενημερώσουμε πρώτοι, για αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.