Το Υποτιθέμενο Galaxy Tab 3 Είναι Ένα 9-ιντσο Tablet Από Την Double Power

Το Υποτιθέμενο Galaxy Tab 3 Είναι Ένα 9-ιντσο Tablet Από Την Double Power

DOPO 9 Internet Tablet M975

Μία κάπως σημαντική ανακάλυψη κάναμε στο Tech Community εντοπίζοντας το αληθινό tablet που βρίσκεται πίσω από τις φωτογραφίες του υποτιθέμενου Galaxy Tab 3 της Samsung. Το tablet ονομάζεται Internet Tablet M975 και το φτιάχνει μία εταιρία που ονομάζεται Double Power. Τρέχει το Android 4.0 όπως είδαμε στη φωτογραφία και έχει οθόνη 9-ιντσών σε αντίθεση με το Tab 3 που έχει 7! Πληροφοριακά, η τιμή του στο διαδίκτυο είναι $99.99 και η επίσημη ιστοσελίδα της Dopo (έτσι λέγεται για συντομία) είναι αυτή.

Samsung Galaxy Tab 3 leak

Το tablet της φωτογραφίας είναι αυτό που στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν το Tab 3, αλλά άμα το παρατηρήσεις, είναι το M975. Πιθανότατα η εταιρία να έστειλε τις φωτογραφίες ώστε κάποιος να το εντοπίσει και να ακουστεί το όνομά της, πράγμα που έγινε με τη συγκεκριμένη είδηση.

Samsung Galaxy Tab 3 leak

Τέλος, άλλο ένα πράγμα που δεν μας άρεσε -και τώρα επαληθεύτηκε πως δεν είναι αυτό- είναι η φωτογραφία με τη συσκευασία. Άμα προσέξεις το πάνω μέρος θα καταλάβεις ότι απλά είναι μία φωτοτυπία που γράφει τα στοιχεία του tab και έχει τη φωτογραφία του Internet Tablet M975.

Κλείνοντας θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι το Samsung Galaxy Tab 3 δεν είναι ψεύτικο, και η εταιρία θα το ανακοινώσει στην MWC. Περισσότερα εδώ. Απλά δεν θα είναι αυτό στις ψεύτικες φωτογραφίες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.