Το Vodafone Smart II Είναι Το Νο1 Smartphone Σε Πωλήσεις Στην Ελλάδα

Vodafone Smart II TC

Ίσως να μην το πιστεύαμε αν δεν έβγαινε επίσημη ανακοίνωσε από την Vodafone, αλλά το κινητό της, Vodafone Smart II, έχει κάνει τις περισσότερες πωλήσεις στη χώρα μας! Όπως αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου, “το Vodafone Smart II αναδείχτηκε το Νο1 σε πωλήσεις smartphone στην Ελλάδα κατά την διάρκεια των τελευταίων 7 μηνών”. Ο κόσμος φαίνεται ότι το προτειμά αυτή τη περίοδο λόγο του χαμηλού του κόστους (€69), τα αξιοπρεπή χαρακτηριστικά του και τους δωρεάν χάρτες της MLS (€39).

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Λογισμικό: Android 2.3 Gingerbread, Google Play Store, ενσωματωμένες εφαρμογές της Vodafone
Οθόνη: LCD, 3.2 ιντσών, ανάλυση 480 × 320 pixels
Επεξεργαστής: μονοπύρηνος στα 800MHz
Μνήμη RAM: 512MB
Κάμερα: 3.2 Megapixel, LED φλας, VGA εγγραφή βίντεο
Εμπρόσθια κάμερα: –
Αποθηκευτικός χώρος: 150MB
Λοιπά: WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth, GPS, FM ραδιόφωνο, microSD έως 32GB (δώρο 2GB στη συσκευασία), microUSB, υποδοχή για jack 3.5 χλστ

Δελτίο Τύπου

Το Vodafone Smart II αναδείχτηκε το Νο1 σε πωλήσεις smartphone στην Ελλάδα κατά την διάρκεια των τελευταίων 7 μηνών. Το καταναλωτικό κοινό ανέδειξε το Vodafone Smart II, ως το πιο δημοφιλές smartphone, από τον Ιούλιο 2012 έως σήμερα καθώς και τα καταστήματα Vodafone, το Νο1 προορισμό για smartphones!

Το Vodafone Smart II απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο των smartphones και του mobile internet και να συνδυάσουν χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και χαμηλό κόστος σε ένα ελκυστικό πακέτο. Αποτελεί έως σήμερα το ταχύτερο smartphone με την μεγαλύτερη οθόνη στην κατηγορία του.

Μόνο στα καταστήματα Vodafone, το Νο1 προορισμό για Smartphones, όλοι οι συνδρομητές καρτοκινητής βγαίνουν διπλά κερδισμένοι, γιατί μπορούν να αποκτήσουν το πιο δημοφιλές smartphone της αγοράς, Vodafone Smart II, μόνο με 69€ με ανανέωση χρόνου ομιλίας 20€ και με δώρο το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης για οδηγούς και πεζούς MLS Destinator, αξίας 39€.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.