Το HTC One Ήρθε Στην Ελλάδα

Η Nvidia Αποκαλύπτει Τα Σχέδια Της, Αυτοί Είναι Οι Νέοι CPU και GPU

HTC One hands-on

H ναυαρχίδα της HTC έφτασε επιτέλους στη χώρα μας, η μεγαλύτερη άφιξη στην αγορά των κινητών που έγινε μετά το Galaxy S4, αλλά δυστυχώς για τους ενδιαφερόμενους, η τιμή της είναι όσο και του iPhone 5, 729€… Φυσικά υπάρχει πάντα η δυνατότητα να το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα που βρίσκεται στο Skroutz, και εκεί οι τιμές ξεκινάνε από τα 686€ και όλο πέφτουν. Αξίζει να σημειώσουμε πως το Galaxy S4 αυτές τις μέρες έπεσε στα 600€ από τα 739€ που έκανε πριν καμιά εβδομάδα. Όπως και να έχει μπορείς να το βρεις σε όλα τα μεγάλα καταστήματα, όπως Public ή Πλαίσιο, αλλά και στα μικρότερα στο Skroutz με μικρότερες τιμές, εδώ.

Δελτίο Τύπου
Η HTC, κορυφαία εταιρία κατασκευής Smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου HTC One στην ελληνική αγορά.

Με ένα ξεχωριστό, απόλυτα συμπαγές ενιαίο σώμα αλουμινίου, το νέο HTC One προσφέρει τα πρωτοεμφανιζόμενα HTC BlinkFeed™, HTC Zoe™ και HTC BoomSound™, βασικές νέες καινοτομίες του HTC Sense® που επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία που προσφέρει ένα κινητό και θέτουν νέα πρότυπα για τα Smartphones.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή διάθεσης του HTC ONE ανέρχεται στα 729€ και διατίθεται από όλες τις αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων και κινητής τηλεφωνίας.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.