Διέρρευσε Το Πίσω Μέρος Των iPhone 5S, 5C Και iPad Mini 2

Διέρρευσε Το Πίσω Μέρος Των iPhone 5S, 5C Και iPad Mini 2

iPhone 5S Casing leak

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε πάρα πολλές διαρροές των νέων προϊόντων της Apple, με τη μυστικότητα που έχτισε ο Jobs τόσα χρόνια να διαλύεται σε ένα καλοκαίρι. Τα πίσω μέρη των iPhone 5C, 5S και iPad mini 2 διέρρευσαν για άλλη μια φορά επαληθεύοντας ξανά και ξανά ότι έχουμε ακούσει και δει.

Δεν είχαμε πρόθεση να αναφέρουμε ότι ξανά αποκαλύφθηκαν γιατί έχουμε βαρεθεί να τα ακούμε και να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια, όμως αυτή τη φορά αποκαλύφθηκε πως θα είναι το iPhone 5S σε χρυσό και επίσης αποκαλύφθηκε μία νέα επιλογή για πιο σκούρο γκρι.

Το iPad mini 2ης γενιάς επίσης διέρρευσε αποκαλύπτωντας ότι εξωτερικά δεν θα υπάρχει ούτε μία αλλαγή. Απλά θα ενημερωθεί το hardware του tablet για να δικαιολογηθεί η υψηλή τιμή του, μιας και το Nexus 7 στα 229€ έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά από την πρόταση της Apple.

Τέλος, ανέβηκε ένα βίντεο που συγκρίνει σε υψηλή ανάλυση το 5S σε χρυσό με το 5 σε μαύρο και λευκό, ενώ στο τέλος προστίθεται και ένα μπλε iPhone 5C για να δείξει… πόσο κακή ήταν η επιλογή της Apple να χρησιμοποιήσει πλαστικό… Φυσικά πάντα μιλάνε για τα πίσω μέρη, αφού μέχρι στιγμής μόνο αυτά μπορούν να διαρρεύσουν.

Μόλις έχουμε καμιά σοβαρή διαρροή ξανά θα σας ενημερώσουμε.

Πηγές: 1, 2, 3, 4

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.