Η Adobe Ανακοίνωσε Τα Ink & Slide Και Photoshop Mix Για iPad

Η Adobe Ανακοίνωσε Τα Ink & Slide Και Photoshop Mix Για iPad

Πολλοί γραφίστες λατρεύουν τα προϊόντα της Apple και για αυτό η Adobe ανακοίνωσε νέα σύνεργα, αυτή τη φορά για το iPad: τα Ink & Slide και Photoshop Mix.

Τα Ink & Slide είναι δύο συσκευές οι οποίες βοηθούν τον γραφίστα να σχεδιάσει επάνω στο iPad. Το Ink είναι μια γραφίδα με εργονομικό σχεδιασμό και Bluetooth για σύνδεση και το Slide ένας μαγνητικός χάρακας που δεν χρειάζεται μπαταρία. Και τα δύο είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο αλλά ο χρήστης πρέπει να έχει εγκατεστημένο στο iPad του το λογισμικό που παρέχει η Adobe για να λειτουργήσουν.

Το Photoshop Mix από την άλλη μεριά είναι λογισμικό. Όπως όλα τα Photoshop, έτσι και αυτό επεξεργάζεται φωτογραφίες οι οποίες υπάρχουν φορτωμένες στο δίσκο του tablet ή στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Twitter. Βεβαίως το πρόγραμμα παρέχει μόνο βασικές λειτουργίες για επεξεργασία αλλά αν ο χρήστης θέλει να συνεχίσει την επεξεργασία της εικόνας στον υπολογιστή του μέσω του πλήρες Photoshop, μπορεί, με τη προϋπόθεση να έχει συνδρομή στο Creative Cloud της εταιρίας.

Το ‘ζευγάρι’ Ink & Slide έχει λιανική τιμή $199, ενώ το Photoshop Mix είναι δωρεάν για λήψη.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.