Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Age of Empires: Castle Siege, Ο Νέος Τίτλος Για Κινητά Και Tablets

Age of Empires- Castle Siege

Η σειρά Age of Empires είναι από τις πιο ιστορικές και επιτυχημένες στον κόσμο των παιχνιδιών για PC, και ενώ είχε ξεχαστεί, η Microsoft αποδεικνύει ότι ακόμα υπάρχει. Ο νέος τίτλος της σειράς ονομάζεται Age of Empires: Castle Siege, δημιουργήθηκε μαζί με την Smoking Gun Interactive και στοχεύει στα Windows Phone smartphones και στα Windows PC.

Το νέο Age of Empires είναι βασισμένο στον τρόπο παιχνιδιού του επιτυχημένου παιχνιδιού Clash of Clans για iPhone, iPad, Android smartphones και Android tablets. Ο παίχτης πρέπει να χτίσει το βασίλειό του και μπορεί να κάνει επίθεση σε άλλους παίχτες για να μαζέψει υλικά. Όπως και στο Clash of Clans, έτσι στο Castle Siege ο παίχτης πρέπει να έχει υλικά για να δημιουργήσει-εκπαιδεύσει στρατό και για να χτίσει/αναβαθμίσει κτίρια, το κάστρο και το τοίχος για προστασία ενάντια στους άλλους παίχτες.

Αν και το Clash of Clans φαίνεται αρκετά πιο εμπλουτισμένο και με αναμφισβήτητα περισσότερους παίχτες ανά τον κόσμο, το Age of Empires: Castle Siege είναι σίγουρα μια καλή προσθήκη στη φτωχή γκάμα παιχνιδιών των Windows Phone. Θα κυκλοφορήσει, λογικά δωρεάν με αγορές μέσα από την εφαρμογή, σε κινητά με Windows Phone 8.1 και σε υπολογιστές ή tablets με Windows 8.1.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: