Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Κυκλοφόρησε Το Angry Birds Go! Για iOS, Android Και Windows Phone 8

Angry Birds Go

Η Rovio τελικά κυκλοφόρησε το Angry Birds Go! παγκοσμίως σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες κινητών. Το παιχνίδι είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν για iOS, Android και Windows Phone 8.

Ο τελευταίος τίτλος της διάσημης σειράς παιχνιδιών Angry Birds, Angry Birds Go!, έχει μια διαφορετική προσέγγιση από τη θανάτωση πράσινων γουρουνιών. Τώρα θα πρέπει να τα νικήσεις σε αγώνες go-kart, και αυτός είναι ένας λόγος που Angry Birds παιχνίδι έγινε τρισδιάστατο.

Η εταιρία τελικά άλλαξε το Angry Birds, και αυτή τη φορά φαίνεται να έχει περισσότερη δράση από το να πετάς τα θυμωμένα πουλιά από μια σφεντόνα. Αν έχεις iPhone ή iPad μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ, Android από εδώ και Windows Phone 8 από εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: