Η AOC χορηγός της Team Liquid

Η AOC χορηγός της Team Liquid

Η AOC, μια από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στον κλάδο των οθονών, και η Team Liquid — μια από τις κορυφαίες esports ομάδες παγκοσμίως, ξεκινάνε μια νέα συνεργασία. Κάθε φιλόδοξος gamer επιθυμεί να αποκτήσει έναν εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Έτσι, η Team Liquid θα παραλάβει την premium σειρά οθονών της AOC η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των gamers. Με χρόνους ανανέωσης 144 Hz και άνω, ένα εξαιρετικά χαμηλό χρόνο απόκρισης των 1 ms, και τεχνολογία Adaptive-Sync ή NVIDIA G-Sync, η Team Liquid μπορεί να σταθεί στο ύψος των ανταγωνιστών της όσον αφορά στους esports αγώνες υψηλού επιπέδου χωρίς τρεμόπαιγμα, σκίσιμο της οθόνης ή θαμπάδα. Οι οθόνες αυτές έχουν ήδη δοκιμαστεί από πολλούς οικιακούς χρήστες. Τώρα, οι λάτρεις των esports μπορούν να απολαύσουν τον ίδιο ακαταμάχητο gaming εξοπλισμό, όπως τα είδωλα τους από την Team Liquid.

Πριν επισφραγιστεί αυτή η σπουδαία συνεργασία, οι παίκτες CS:GO της Team Liquid είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις τελευταίες gaming οθόνες της AOC. Όπως αναφέρει ο Nick “nitr0” Cannella: “Είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω μια οθόνη AOC στο boot camp. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, κατά τη διάρκεια ενός scrim στο de_train όπου έπαιξα καλά και διέτρεξα όλα τα επίπεδα. Μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει τις διαφορές μεταξύ οθονών όταν παίζεις CS:GO και ήμουν πραγματικά ικανοποιημένος με την απόδοση της οθόνης AOC. Τα χρώματα της οθόνης ήταν εντυπωσιακά και ακριβείς. Προσωπικά, μπορώ να παίξω μόνο σε οθόνες των 144 Hz λόγω του χρόνου απόκρισης και της έλλειψης input lag. Ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω τις οθόνες AOC από εδώ και στο εξής”.

Οι συνεργασίες στον χώρο των επαγγελματικών esports βασίζονται στη σοβαρή δέσμευση σε όλα τα επίπεδα και γι’ αυτό γίνεται προσεκτική αξιολόγηση πριν ακόμη υπάρξει συμφωνία. Κατά συνέπεια, η AOC και η Team Liquid θα απολαύσουν μια μακρόχρονη συνεργασία σε πολλά τουρνουά και πρωταθλήματα όπως τα StarCraft II, League of Legends, CS:GO, Dota 2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm και Overwatch.

Συντάκτης: Ισίδωρος Ρήγας

XBLOG.GR

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.