Η Apple Κατέθεσε Πατέντα Για Εναλασσόμενους Φακούς

Η Apple Κατέθεσε Πατέντα Για Εναλασσόμενους Φακούς

Η Apple κατοχύρωσε δύο νέες πατέντες, μιας ιδέας που ίσως να την δούμε στο προσεχές μέλλον. Οι πατέντες έχουν να κάνουν με εναλλασσόμενους φακούς στην κάμερα των επερχόμενων μοντέλων iPhone. Βέβαια, οι εναλλασσόμενοι φακοί στις κάμερες των κινητών τηλεφώνων δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και έτσι ελπίζουμε ότι η USPTO θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή πριν δώσει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Apple (όχι ότι έχει δώσει στο παρελθόν…).

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Η Kodak Ανακοινώνει Την PixPro Smart Lens Camera

Η πρώτη λοιπόν πατέντα παρουσιάζει ένα iPhone με αποσπώμενο πίσω καπάκι που θα έχει ενσωματωμένο φακό. Παρόλο το ενδιαφέρων της ιδέας, ίσως να είναι δύσκολο η Apple να λανσάρει συσκευή με αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα. Η δεύτερη πατέντα παρουσιάζει έναν φωτογραφικό φακό που θα κουμπώνει με μια ειδική υποδοχή πάνω στην συσκευή. Αυτό ίσως είναι πολύ πιο πιθανό να το δούμε στην κυκλοφορία ως επίσημο αξεσουάρ της Apple.

Έπεται να δούμε αν μετά τους πρωτοπόρους φακούς της Sony και της Kodak θα μπει και η Apple στον συγκεκριμένο χώρο ή απλά θα καταστεί ικανή να αξιώνει χρηματικά ποσά από άλλες εταιρίες με παρόμοια αξεσουάρ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.