Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple: Το iPhone 7 θα ανακοινωθεί στις 7 Σεπτεμβρίου

Η Apple έστειλε προσκλήσεις για ένα event που θα διοργανώσει στις 7 Σεπτεμβρίου, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Η αμερικάνικη κατασκευάστρια έστειλε τις προσκλήσεις το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου σε επιλεγμένους εκπροσώπους του αμερικάνικου Τύπου και φυσικά δεν αποκαλύπτουν τι θα δούμε

Σύμφωνα με τις φήμες, το iPhone 7 θα είναι ίδιο με το iPhone 6s με κάποιες μικρές σχεδιαστικές αλλαγές, όπως «κρυμμένες» γραμμές για τις κεραίες στο πίσω μέρος. Θα είναι πιο ανθεκτικό στο νερό από το προηγούμενο μοντέλο της, το μοντέλο Plus θα διαθέτει δύο αισθητήρες κάμερες και θα είναι επίσης το πρώτο που θα διαθέτει 32GB χωρητικότητα στο φθηνότερο μοντέλο (και όχι 16GB). Το μόνο μειονέκτημά του είναι η έλλειψη της υποδοχής των ακουστικών.

Επιπλέον, η Apple αναμένεται να ανανεώσει και το Apple Watch επειδή πέρασαν δύο χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης. Η δεύτερη έκδοση του ρολογιού θα διαθέτει καλύτερο hardware, καθώς και GPS που θα επιτρέψει τους αθλητές να αφήσουν το κινητό τους στο σπίτι για πιο άνετο τρέξιμο. Οι προηγούμενες αναφορές ισχυρίζονταν ότι θα τοποθετήσουν και μια κάμερα στο ρολόι, όμως τα σχέδιά τους από τότε ίσως έχουν αλλάξει.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: