Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Assassin’s Creed Rogue: Ανακοινώθηκε Επίσημα Το Τελευταίο Επεισόδιο Της Σειράς

Assassin’s Creed Rogue

Το πολυαναμενόμενο Assassin’s Creed Rogue ανακοίνωσε επίσημα η Ubisoft. Ο νέος τίτλος αποτελεί το δεύτερο Assassin’s Creed για το 2014 και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για τις προηγούμενης γενιάς κονσόλες, PlayStation 3 και Xbox 360.

Η ιστορία διαδραματίζεται στα μέσα του 18ου αιώνα, συγκεκριμένα στην περίοδο του Επταετούς Πολέμου, και λαμβάνει χώρα σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Αμερικής αλλά και του Ατλαντικού Ωκεανού, με την μίξη στεριάς και θάλασσας να δημιουργούν ένα υπέροχο gameplay. Στην υπόθεση του παιχνιδιού πρωταγωνιστεί ο Shay Patrick Cormac, ένας πρώην Assassin ο οποίος προδομένος από τους συντρόφους του έγινε Templar με σκοπό να τους εκδικηθεί. Το Assassin’s Creed Rogue θα περιλαμβάνει μια νέα γκάμα όπλων για χρήση σε στεριά και θάλασσα, τα ναυτικά στοιχεία έχουν βελτιωθεί σημαντικά, ενώ θα υπάρχει και νέο πλοίο. Μπορείτε να σχηματίσετε μια πρώτη εντύπωση από τις πρώτες φωτογραφίες του παιχνιδιού και το τρέιλερ παρακάτω.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: