Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Battlefield Hardline: Η EA Επισημοποίησε Τον Νέο Τίτλο

Πολλές φήμες ακούγονταν τον τελευταίο καιρό για το νέο Battlefield, το οποίο θα φέρει τον υπότιτλο «Hardline». Έτσι η EA αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει το νέο της παιχνίδι, δημιουργώντας μια teaser ιστοσελίδα. Το παιχνίδι το αναπτύσσει το στούντιο Visceral Games το οποίο έχει δημιουργήσει και το Dead Space (αντικατέστησε το DICE) και αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Την επίσημη εμφάνιση του θα την κάνει στην ερχόμενη έκθεση E3 και οι μόνες πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής για αυτό είναι ότι επικεντρώνεται στη μάχη κατά του εγκλήματος και τη σύγκρουση μεταξύ αστυνομίας και εγκληματιών, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο multiplayer.

Το Battlefield Hardline αναμένεται να κυκλοφορήσει στις παιχνιδοκονσόλες παλαιάς και νέας γενιάς, καθώς και στους υπολογιστές. Ο καιρός της επίσημης παρουσίασής του πλησιάζει, και εμείς θα είμαστε εδώ να σας ενημερώσουμε με κάλυψη της έκθεσης E3 2014.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: