Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Blood Sport: Ένα Χειριστήριο Που Σου Παίρνει Αίμα Όταν Χάνεις

Blood Sport

Στα περισσότερα σημερινά παιχνίδια ο κύριος χαρακτήρας του παιχνιδιού χάνει αίμα μέχρι να πεθάνει (ή ακόμα και μετά τον θάνατο). Με το project Blood Sport, όμως, και ο παίχτης αποχαιρετά λίγο από το αίμα του!

Το Blood Sport ακούγεται σαν αστείο, όμως για μερικές ώρες ήταν διαθέσιμο στο Kickstarter για να λάβει χρηματοδότηση από το κοινό. Η ομάδα ζήταγε 250,000 δολάρια αλλά μέσα σε λίγες ώρες από το λανσάρισμα της εκστρατείας, η ομάδα του site ανέβαλε το project (όταν είχε συλλέξει $3,390).

Το Blood Sport στην ουσία είναι ένα τροποποιημένο τηλεχειριστήριο κονσόλας το οποίο διαθέτει κάποια εξτρά καλώδια που συνδέονται στη φλέβα του παίχτη και σε ένα μηχάνημα που συλλέγει το αίμα. Κάθε φορά που χτυπάει ο παίχτης, το σύστημα τραβάει λίγο αίμα και το στέλνει στο μηχάνημα.

Η ομάδα του project υποσχόταν ότι το αίμα θα το έστελναν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, σε άτομα που το είχαν ανάγκη, όμως αυτή η δικαιολογία φαίνεται ότι δεν έπεισε κανέναν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: