Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Call of Duty: Black Ops 3, Ανακοινώθηκε Με Πολέμους Από Το Μέλλον

Η Treyarch έκανε επίσημο το νέο τίτλο Call of Duty: Black Ops 3 που θα κυκλοφορήσει τόσο σε κονσόλες νέας γενιάς όσο και για PC. Ήδη έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer (λίγες μέρες πριν ανέβασε και ένα μεγάλο teaser) και αποκάλυψε τις ελάχιστες απαιτήσεις για να τρέξει σωστά στα PC.

Στο κόσμο του Call of Duty: Black Ops 3 τα γεγονότα διαδραματίζονται στο μέλλον. Η Treyarch ‘προβλέπει’ ότι η τεχνολογία θα βοηθήσει την ανθρωπότητα να προχωρήσει μπροστά, ενώ στη πραγματικότητα οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να ελέγξουν όσα έχουν δημιουργήσει και αυτό θα οδηγήσει σε πολέμους ανάμεσα σε ανθρώπους και ρομπότ.

Στο νέο τίτλο ο παίχτης δεν θα έχει περιορισμό στο τρέξιμο και θα μπορεί να σέρνεται, να πηδάει και να κολυμπάει. Ο παίχτης θα μπορεί να διαλέξει για πρώτη φορά αν θέλει γυναίκα για ήρωα και αργότερα θα μπορεί να παραμετροποιήσει τον ήρωα αλλάζοντάς του εμφάνιση, όπλα και ικανότητες.

Το φετινό Black Ops θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου του 2015 για PC, PlayStation 4 και Xbox One, αλλά όχι και για κονσόλες προηγούμενης γενιάς. Η εταιρία θα έχει έτοιμο ένα demo για την έκθεση E3 2015 και λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία του θα δώσει μία beta έκδοση σε όσους το προ-παραγγείλουν. Για αρχή η εταιρία θα κυκλοφορήσει οκτώ DLC packs και μαθαίνουμε ότι θα υπάρχει ακόμα λειτουργία με zombies και φυσικά δυνατότητα παιχνιδιού με άλλους.

Τα PC θα πρέπει να συναντούν τις παρακάτω προδιαγραφές:

  • Λειτουργικό σύστημα: 64-bit Windows 7, 8, και 8.1
  • CPU: Intel Core i3-530 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 810 2.60 GHz
  • RAM: 6GB
  • Κάρτα γραφικών: Nvidia GeForce GTX 470 1GB / ATi Radeon HD 6970 1GB
  • DirectX11


Μοιράσου το με τους φίλους σου: