Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Canon ME20F-SH: Η Πρώτη Κάμερα Για Λήψη Στο Απόλυτο Σκοτάδι

Η Canon εδώ και χρόνια ετοιμάζει έναν νέο αισθητήρα που είναι ικανός να τραβάει σε απόλυτο σκοτάδι. Τώρα η εταιρία ανακοίνωσε τη πρώτη κάμερα που θα εξοπλίζεται με αυτόν, και δεν είναι άλλη από την Canon ME20F-SH.

Η Canon ME20F-SH εξοπλίζεται με έναν full-frame 35mm CMOS αισθητήρα με φωτοευαίσθητες διόδους μεγαλύτερες από κάθε άλλη κάμερα. Μπορεί να τραβήξει βίντεο με ελάχιστο φωτισμό 0.0005lux, κάτι που ισοδυναμεί με 4 εκατομμύρια ISO! Η κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ταινίες, ντοκιμαντέρ και βιντεοσκόπηση του ουρανού τη νύχτα χωρίς φεγγάρι και για αυτό διαθέτει 3G/HD-SDI και HDMI (έξοδος μόνο), 2.5 και 3.5mm stereo mic jacks και μία οκτώ-pin θύρα RS-422. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι τραβάει 1080p βίντεο και σε μερικά χρόνια θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Ντεμπούτο στις αγορές θα κάνει τον Δεκέμβριο με κόστος $30,000 μόνο για το σώμα. Ευτυχώς διαθέτει και ένα EF mount για να μην χρειάζεται η αγορά νέων φακών.


Μοιράσου το με τους φίλους σου: