Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Γονείς φυλακίστηκαν επειδή εγκατέλειψαν το παιδί τους για να παίξουν Pokemon GO

Τα παιχνίδια μερικές φορές μπορεί να γίνουν πολύ εθιστικά. Για παράδειγμα, online παιχνίδια όπως το World of Warcraft οδήγησαν τους γονείς στο να εγκαταλείψουν τα παιδιά τους για να τα παίξουν. Σε σπάνιες περιπτώσεις, τα παιδιά πέθαναν εξαιτίας της αμέλειας των γονιών της, και δυστυχώς φαίνεται ότι το Pokemon GO θα δημιουργήσει τα ίδια προβλήματα.

Σύμφωνα με αναφορές, οι γονείς ενός δίχρονου αγοριού από την Αριζόνα αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν στο σπίτι για να πάνε έξω και να παίξουν το Pokemon GO. Μια αναφορά από τον σερίφη της περιοχής αποκαλύπτει ότι οι αστυνόμοι εντόπισαν το παιδί έξω από το σπίτι φορώντας μόνο μια μπλούζα και πάνες, χωρίς νερό, μια μέρα με θερμοκρασία 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από έναν γείτονα και σύμφωνα με αυτές, ο πατέρας δεν ανησύχησε ιδιαίτερα όταν άκουσε τα νέα. «Οι αστυνόμοι βρήκαν έναν τηλεφωνικό αριθμό κάποιου που πίστευαν ότι ήταν ο πατέρας του αγοριού. Όταν τον κάλεσαν και του είπαν ότι το παιδί του βρέθηκε εγκαταλελειμμένο απάντησε “Δεν πειράζει” και έκλεισε το κινητό.»

Οι γονείς έχουν συλληφθεί και η αρμόδια υπηρεσία έχει αναλάβει την επιμέλεια του αγοριού.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: