Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Κίνα Απαγόρευσε Το Battlefield 4

Στιγμιότυπο από το Battlefield 4

Στιγμιότυπο από το Battlefield 4

Το Battlefield 4 θεωρείται από τα καλύτερα first-person shooter παιχνίδια στην αγορά, όμως η Κίνα έχει μια εντελώς διαφορετική άποψη απαγορεύοντας το! Ο λόγος; Η υποτιθέμενη απαξίωση της εθνικής εικόνας της Κίνας και η φουτουριστική πλοκή του παιχνιδιού. Το Υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας όσο πιο γρήγορα μπόρεσε αφαίρεσε το παιχνίδι από τα ράφια των καταστημάτων καθώς επίσης και από οποιοδήποτε online κατάστημα.

Αυτοί που κατέβασαν το παιχνίδι δεν θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε online περιεχόμενο, όπως multiplayer αγώνες, και επιπλέον πρέπει να το διαγράψουν από τα PC τους και τις κονσόλες τους. Το Υπουργείο αναφέρει ότι το Battlefield 4 είναι «ένα παράνομο παιχνίδι, με περιεχόμενο που θέτει σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια, και είναι όλα σχετικά με μια πολιτιστική εισβολή.»

”Οι λήψεις, τα patches, τα νέα και άλλα σχετικά με το Battlefield 4 [πρέπει να] διαγραφτούν μέσα σε 24 ώρες.” – Υπουργείο Πολιτισμού της Κίνας

Για όσους δεν το ξέρουν, στο Battlefield 4 οι Αμερικάνοι θα πρέπει να αναμετρηθούν με τους Κινέζους και ξέρουμε ποιοι θα νικήσουν… Αυτό βεβαίως δεν άρεσε στους Κινέζους και έγινε ότι αναφέραμε παραπάνω. Παρόλα αυτά, στον υπόλοιπο κόσμο το παιχνίδι πωλείται κανονικά με την εταιρία να το βελτιώνει.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: