Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Κίνα Άρει Την Απαγόρευση Πωλήσεων Παιχνιδοκονσόλων Έπειτα Από 15 Χρόνια

Πριν από 15 χρόνια η κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας είχε απαγορεύσει την κατασκευή και την πώληση παιχνιδοκονσολών στην χώρα και ο λόγος ήταν η πρόθεση της να προστατεύσει την ανάπτυξη των νεαρών παιδιών τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά από τις άσχημες επιρροές και τα πρότυπα των τρισδιάστατων παιχνιδιών.

Οι απαγορεύσεις ωστόσο φέρνουν τα αντίστροφα αποτελέσματα και έτσι τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα σοβαρού εθισμού ακόμα και αυτοκτονίες που οφείλονται στο υπερβολικό ενδιαφέρων στα παιχνίδια του υπολογιστή και των κινητών τηλεφώνων. Σε μια εποχή λοιπόν που οπουδήποτε μπορείς να παίξεις το οτιδήποτε μπροστά σε μια οθόνη, η συγκεκριμένη απαγόρευση μοιάζει περιττή και έτσι η κυβέρνηση της χώρας ανακοίνωσε την απόσυρση της.

Από εδώ και πέρα λοιπόν, μια ιδιαίτερη και χαοτική αγορά ανοίγεται μπροστά σε εταιρίες όπως η Sony, η Microsoft και η Nintendo, οι οποίες βλέποντας φυσικά την προοπτική των τεράστιων κερδών, θα πέσουν στο κυνήγι για το ποια θα κατακτήσει το μεγαλύτερο μερίδιο της κινέζικης αγοράς.

Επιπλέον, το ενδιαφέρων θα ενταθεί αν κάποια από τις κινέζικες εταιρίες τεχνολογίας -που χρόνο με τον χρόνο κατακτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στον τεχνολογικό κόσμο- προαναγγείλει την κατασκευή μιας νέας υπερκονσόλας παιχνιδιών.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: