Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Cyta Κινητή, Ο Νέος Πάροχος Βασισμένος Στη Vodafone

Cyta Κινητή

Ενώ η Wind είναι απασχολημένη δημιουργώντας τα νέα της καταστήματα, η Cyta βγήκε από το σπίτι και δημιούργησε την Cyta Κινητή.

Η Cyta Ελλάδος είναι μια θυγατρική εταιρία της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου και έχει επενδύσει περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ στα 6 χρόνια της δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα. Με την Cyta Κινητή θα μπορέσει να προσφέρει καλύτερα πακέτα και ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αφού πλέον έχει σταθερή – κινητή τηλεφωνία, internet και περιεχόμενο τηλεόρασης.

Η Cyta Κινητή είναι ένας εικονικός πάροχος που χρησιμοποιεί το δίκτυο της Vodafone και εξοπλισμό της Huawei. Το καλό είναι ότι οι δύο αυτές εταιρίες δεν θα συγχωνευτούν και η Cyta -τουλάχιστον για αυτή τη στιγμή- θέλει να μείνει αυτόνομη. Στη Κινητή υπάρχουν ήδη 4,000 συνδρομητές. Η Κινητή λειτουργεί με μόνο με συμβόλαια και η ελάχιστη μηνιαία χρέωση είναι €9 με Φ.Π.Α., αλλά χωρίς τον φόρο κινητής ο οποίος ανεβάζει τουλάχιστον 12% το τελικό ποσό.

Οι πελάτες της Cyta Κινητή χρεώνονται τουλάχιστον 9€/μήνα και θα πρέπει να πληρώσουν για να προσθέσουν νέα πακέτα. Ενδεικτικά, 100 SMS προς όλους κοστίζουν €5/μήνα, 200 MB €5 και 100 λεπτά ομιλίας προς όλους €5. Σίγουρα δεν ακούγεται για τον οικονομικότερο πάροχο στην Ελλάδα, αλλά είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα πακέτα της Κινητής μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: