Η Cyta Μπαίνει Στο Χώρο Της Κινητής Τηλεφωνίας

Η Cyta Μπαίνει Στο Χώρο Της Κινητής Τηλεφωνίας

cyta logo

Η Cyta αποφάσισε να κάνει την είσοδό της στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, και μάλιστα δυναμικά, προσφέροντας στους πρώτους 4,000 συνδρομητές στην σταθερή τηλεφωνία μια συμφέρουσα προσφορά. Η προσφορά διαρκεί μέχρι τις 31 Αυγούστου, ή μέχρι την εξάντληση των 4,000 πακέτων, και περιλαμβάνει 1,000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1,000 SMS προς όλους και 1GB Mobile Internet με κόστος 25€ τον μήνα.

Στους όρους του πακέτου αναφέρεται ότι η τιμή της προσφοράς μένει αμετάβλητη για όσο καιρό ο συνδρομητής έχει τον συνδυασμό σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης της υπηρεσίας σταθερής τηλεφωνίας Cyta, το μηνιαίο πάγιο της κινητής διαμορφώνεται στα 60€ το μήνα.

Προς το παρών η υπηρεσία περιαγωγής δεν είναι διαθέσιμη, με την εταιρία να υπόσχεται την σύντομη ενεργοποίησή της, ενώ ο προσωπικός αυτόματος τηλεφωνητής και ο εντοπισμός κακόβουλων κλήσεων διατίθενται κανονικά. Οποιοσδήποτε χρήστης διαφορετικής κινητής εταιρίας μπορεί να μεταβεί στη τηλεφωνία της Cyta, μάλιστα με τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.