Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

EA Access: Κατέβασε Τα Παιχνίδια Της EA Με €23/Χρόνο

EA Access

Η EA και η Microsoft δούλεψαν μαζί για να φέρουν στο Xbox One τη νέα συνδρομητική υπηρεσία EA Access για να παίζετε τα παιχνίδια της EA με μόνο 23€/χρόνο. Το κόστος είναι $30/χρόνο ή $5/μήνα (δηλαδή €3,74), δηλαδή αρκετά χαμηλότερο από την αντίστοιχη υπηρεσία της Sony για τα PlayStation, το PlayStation Plus με €50/χρόνο.

Με το EA Access οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στα καλύτερα παιχνίδια της Electronic Arts. Τα παιχνίδια αυτά περιλαμβάνουν τα Peggle 2, Battlefield 4, Fifa 14, και Madden NFL 25 και αργότερα θα προστίθενται περισσότερα. Εκτός από τα δωρεάν παιχνίδια, ο παίχτης θα έχει 10% έκπτωση σε ό,τι περιεχόμενο της EA αγοράσει από το Xbox Game Store (όπως πίστες και κέρματα) και πρόσβαση σε παιχνίδια της εταιρίας που όσοι δεν είναι συνδρομητές θα παίξουν αργότερα.

Όσοι έχετε Xbox One, μένετε στην Ευρώπη, και ενδιαφέρεστε μπορείτε να αγοράσετε την άδεια για το EA Access μέσω του Amazon ή του GameStop. Όσοι μένουν Καναδά μπορούν μέσω του EB Games, και όσοι στις ΗΠΑ μέσω του Xbox Live και των τοπικών καταστημάτων της αλυσίδας GameStop. Η εταιρία λέει πως οι άδειες θα αρχίσουν να πωλούνται σύντομα, οπότε άμα δεν μπορείτε να τις βρείτε πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή.

Ενημέρωση: Μετά τη δημοσίευση του άρθρου έγινε γνωστό πως η Sony απέρριψε την ίδια πρόταση για κυκλοφορία του EA Access στο PlayStation 4.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: