Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τέρμα Στα Τέλη Περιαγωγής Έβαλε Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Τέλος στις υπέρογκες χρεώσεις της επικοινωνίας βάζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τις 15 Δεκεμβρίου του 2015. Η απόφαση πάρθηκε χάρη στις προσπάθειες της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Neelie Kroes, και το Ευρωπαικο Κοινοβούλιο ενέκρινε την κατάργηση του roaming και στήριξε την πρόταση κανονισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με την ονομασία «Συνδεδεμένη Ήπειρος». Πλέον οι Ευρωπαίοι πολίτες θα αποκτήσουν την δυνατότητα να επικοινωνούνε πολύ φθηνότερα και απλούστερα μεταξύ τους σε όποια Ευρωπαϊκή χώρα και αν βρίσκονται. Η Neelie Kroes δήλωσε:

“Αυτή η ψηφοφορία είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση που προσφέρει στους πολίτες της. Αυτή είναι η ευκαιρία να απαλλαγούμε από τα εμπόδια για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη και λιγότερο ακριβή. Σχεδόν όλοι μας εξαρτόμαστε από κινητές και διαδικτυακές συνδέσεις ως μέρος της καθημερινότητας μας. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι αγοράζουμε, δεν πρέπει να μας κλέβουν και θα πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε γνώμη. Οι εταιρείες, από την πλευρά τους, θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να μας εξυπηρετούν όλους και αυτός ο κανονισμός τις διευκολύνει να το κάνουν. Είναι όφελος για όλους. Αυτή η ψηφοφορία είναι μόλις ένα βήμα πριν απελευθερώσουμε 1 δισεκατομμύριο συσκευές και κάθε Ευρωπαίο πολίτη.”

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: