Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Far Cry 4 Ανακοινώθηκε Με Ιστορία Στα Ιμαλάια

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Far Cry 4 επιβεβαιώνοντας τις φήμες που το ήθελαν να μεταφέρεται στα Ιμαλάια! Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου για τα PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360 και Windows PC.

Η ιστορία του νέου τίτλου μεταφέρεται στη περιοχή Kyrat, μια άγρια περιοχή η οποία διοικείται από έναν αυτο-διοριζόμενο βασιλιά. Αναμένετε τα συνηθισμένα όπλα, οχήματα και άγρια ​​ζώα – όπως ελέφαντες που μπορείτε να καβαλήσετε. Οι παίχτες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν σε αυτό το αφιλόξενο περιβάλλον. Ο εκτελεστικός παραγωγός Dan Hay αναφέρει:

« Μετά την επιτυχία του Far Cry 3, θέλαμε να πάμε τη σειρά στο επόμενο επίπεδο και να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που θα εκπλήξει τους παίκτες και θα υπερβεί τις προσδοκίες των fans.»

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού γίνεται κυρίως από την Ubisoft Montreal, σε συνεργασία με την Red Storm Entertainment της Ubisoft, την Ubisoft Toronto, την Ubisoft Shanghai και την Ubisoft Kiev. Περισσότερες πληροφορίες και trailers θα έχουμε σε περίπου ένα μήνα, όταν θα ξεκινήσει η έκθεση E3.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: