Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

FIFA 12, Τι νέο θα δούμε


Η γαλλική ιστοσελίδα Official PlayStation Magazine κάνει ένα “δωράκι” στους φίλους του ποδοσφαίρου και μας δίνει τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο FIFA 12.
Σε ότι αφορά το gameplay, η EA ενσωματώνει στη νέα έκδοση του παιχνιδιού το Impact Engine, το οποίο βελτιώνει τις συγκρούσεις, τις επαφές μεταξύ των παιχτών και τους τραυματισμούς τους. Επιπλέον, το αναβαθμισμένο A.I. θα προσφέρει πιο φυσικές αντιδράσεις. Βελτιώσεις θα υπάρχουν και στους θεατές, καθώς θα είναι βασισμένοι στους Βρετανούς.

Τέλος, ο παίχτης θα μπορεί να κάνει γρήγορες και κοφτές τρίπλες με τον αριστερό μοχλό, θα προσθέτει μία νέα κάμερα η οποία θα βρίσκεται στο έδαφος, και το μενού θα έχει καινούργιο σχεδιασμό.

Πηγή: byteme.gr

Μοιράσου το με τους φίλους σου: